miercuri, 28 ianuarie 2015

Sfantul Valentin vine cu preturi mici

http://www.sheinside.com/Valtine-day-a-473.html?aff_id=1278       Tiptil...tiptil...se furiseaza Sfantul Valentin spre "destinatie", rapind inca multe inimi, izvorand iubire...Eu, personal, nu sarbatoresc neaparat pe 14 februarie, ci mai degraba pe 24, de Dragobete sau, mai frumos spus, zilnic, deoarece dragostea merita atentie neincetat. Avand in vedere, insa, ca majoritatea "inchina" un pahar de sampanie si sarbatoreste prin oferirea de cadouri sau/si reduceri tentante, in cinstea iubirii, pe 14 februarie, ma alatur si eu putin multimii, pentru a ma "cadorisi" putin, pregatita fiind apoi, pentru sezonul cald, ce pare ca se apropie.
   Magazinul meu de suflet cinsteste, desigur (asa cum ne-a obisnuit), clientii cu reduceri frumoase, la o gama mare de produse: bijuterii, articole vestimentare, incaltaminte. Acum e momentul potrivit de a te rasfata sau de a rasfata pe cineva :).
Blue Gemstone Gold Moon Sun Star Earrings   Black High Heel Zipper Lace Shoes   http://www.sheinside.com/Black-Long-Sleeve-High-Low-Dress-p-199206-cat-1727.html?aff_id=1278     Rochii vaporoase, mulate pe corp, scurte, lungi ori dimensionate neuniform, uni, color sau inflorate, dantelate ori din material plin, bluze casual, office, tricouri simple ori haioase, cu inscriptionari vesele, articole de incaltaminte cu toc inalt sau lejere, bijuterii diverse, ce pot personaliza cu succes orice tinuta...toate isi asteapta "stapanii" pentru revendicare.  
   Codurile de reducere valentine8 si valentine18 vor sa fie folosite (drept dar) de voi, pentru cumparaturi de minim 55dolari, respectiv 115 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc