vineri, 18 iulie 2014

Carucior pentru copii de la Bekid


   A avea copii e minunat, caci ei sunt aceia care dau sens vietii, ei te fac responsabil, ei iti aduc zilnic zambetul pe chip.
   Inca din momentul in care apare pe buze confirmarea: "vom fi parinti", pe langa bucuria nemarginita, imposibil de descris, apar, inevitabil si grijile: ce obiecte/ produse trebuie sa cumparam, de care, de unde, de ce trebuie sa tinem cont etc...pentru a-i asigura noului membru al familiei confortul de care are nevoie. Aici, vin in intampinarea viitorilor parinti, membrii familiei, prietenii cu experienta si, desigur google-ul. Recomandarile sunt binevenite intotdeauna, pentru a reusi sa luamdeciziile cele mai bun, nu?
   Plimbarile sunt foarte importante in cresterea, sanatatea si dezvoltarea copilului, asa ca, un carucior care sa imbine armonios frumusetea, confortul si usurinta de utilizare e lucrul cel mai important, de trecut pe lista de cumparaturi.
  In functie de preferinte, exista acum, pe piata, o gama diversificata de articole pentru copii; in ceea ce priveste carucioarele, sunt persoane ce prefera modelul clasic, altele ce isi doresc un design futurist. Iata cateva modele care mi-au atras atentia:


  Imagine aditionala pentru  Carucior Cu Pliere Automatizata 4moms Origami Silver de la BekidImagine aditionala pentru Carucior copii Brevi OVO sistem 3 in 1 - 729 de la BekidImagine aditionala pentru  Carucior Copii Sport Mykids Speedy B508 Maro de la Bekid...3 modele dragute, cu caracteristicile necesare unuibun "tovaras" de plimbare.
   Primul este un carucior cu pliere automatizata 4moms Origami Silver...este singurul tip de carucior dinlume,care se extinde si inchide automat, prin simpla atingere a unui buton,ceea ce e super! De multe ori m-am confruntat cu problema plierii caruciorului :(. Plierea este tridimensionala, fapt ce reduce semnificativ dimensiunea obiectului si desigur, necesita un spatiu dedepozitare mai mic. Caruciorul este dotat cu un set de lumini de pozitie (pentru cresterea vizibilitatii pe timpul noptii), benzi reflectorizante si un senzor in scaunul copilului (pentru evitarea plierii cat timp copilule acolo). Suspensiile independente, spatiile de depozitare, afisajul(temperatura, viteza, distanta parcursa, etc) de pe maner, scaunul ergonomic, dotat cu centuri reglabile...toate, incununeaza perfect caruciorul, plasandu-l,clar, in top preferinte.
   Caruciorul Brevi OVO sistem 3 in 1 se remarca prin simplitate si eficienta, fiind dotat cu landou, scaun reversibil, cos auto. Manerul reglabil in functie de inaltimea parintelui, aparatoare pentru picioare, inclinarea scaunului in 3pozitii, aparatoare de ploaie, cos de cumparaturi...sunt doar o parte din multele avantaje ale acestui carucior.
   Caruciorul sport MyKids Speedy B508 maro,de la BeKid, este optiunea pentru categoria de varsta 6lluni-3ani. Este un carucior usor de manevrat, cu manere ergonomice, sistem de pliere tip umbrela, centura de siguranta in 3 puncte, husa de ploaie/ picioare.
   BeKid vine in intampinarea viitorilor/proaspetilor parinti, punandu-le la dispozitie o gama larga de articole pentru copii!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc