luni, 12 mai 2014

Supravegherea locuintei nu mai este un lux


   De cate ori nu ti s-a intamplat ca, in momentul in care te-ai bagat in pat, seara, ori dupa ce ai parasit locuinta (fie ca e casa, fie ca e apartament), sa te intrebi: "oare am incuiat usa?", "am inchis gazul?", "geamul e asigurat?", "am scos fierul de calcat din priza?".
   Eu zilnic imi pun aceste intrebari, deoarece sunt patita...ori asa imi sta in fire, sa fiu precauta. Dar, oricum de neatentie am avut parte: in copilarie am uitat fierul de calcat conectat la priza si s-a ars portiunea de covor de sub el, plus parchetul, am inundat de doua ori vecinii de la etajul inferior, iar acum, la maturitate, am lasat peste noapte cheia in usa, la exterior.
   Dintotdeauna am considerat ca achizitionarea unui sistem de supraveghere presupune o investitie mult prea mare si nu am facut acest pas...insa, pe zi ce trece realizez ca e un must have; de ce? In primul rand pentru siguranta (potentiali hoti...caci, se stie, numarul lor e din ce in ce mai mare si nu au frica de nimic, sunt in stare sa intre peste tine in casa, apoi linistea-in momentul in care pleci in vacanta, pleci linistit, stiind ca ai lasat totul in ordine si ca "cineva" vegheaza locuinta; un alt motiv ar fi supravegherea copiilor (moderata, desigur); copiii au nevoie de libertate, pentru a se dezvolta frumos si pentru a-si forma un caracter puternic; insa noi, ca parinti, vrem sa-i stim in siguranta si le monitorizam activitatile; o camera video imbina perfect cele doua "cerinte".
Sistem supraveghere cu 1 camera video ENVIO  EXT-ECO-1Sistem supraveghere cu 16 Camere video de exterior EXT-PRO-8
   In functie de preferintele/ asteptarile beneficiarului (pentru exterior sau  interior, cu o camera video, cu doua, trei ori patru, in functie de caracteristicile tehnice, performante), preturile variaza intre 262.80lei si 3440lei. Mi-a atras atentia faptul ca sunt extrem de usor de instalat si majoritatea sistemelor permit vizualizarea live pe internet si mobil, ceea ce e super!

Spy Shop | Supraveghere | Securitate | Monitorizare   ...LUCREAZA PENTRU LINISTEA TA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc