duminică, 16 februarie 2014

Sa fim mai frumosi, zic


   Navigand acum ceva timp pe net, am gasit o pagina foarte draguta, ce ofera oricui si oricand informatii utile in ceea ce priveste saloanele din Romania; nu de putine ori m-am confruntat cu problema: "am nunta/petrecere pe data x...oare unde e bine sa merg? la ce salon?", "unde sa merg cu copilul, pentru a-l tunde?" "vreau un nou look, unde sa merg, pentru a fi multumita?", "vreau sa gasesc un salon aproape de casa, care sa imi ofere serviciul de care am nevoie". Iata ca aici, in casuta virtuala am gasit raspunsul la toate intrebarile; aici, imi sta 24 din 24 la dispozitie lista completa cu cele mai dragute saloane de cosmetice, coafura, manichiura/pedichiura, masaj, bronzat, tuns, fitness/aerobic, remodelare corporala, epilare, chirurgie estetica, tratament, masaj erotic, tatuaj si chiar saloane de intretinere pentru animale (hi hi, am o catelusa alintata acasa, oare sa ii fac o surpriza, facandu-i o programare?) .
   M-am lasat dusa de val, "spionand" fiecare salon in parte si m-am decis sa raspund provocarii lansate pe site, respectiv Concurs Saloane.ro pentru bloggeri, o competitie dedicata "scriitorilor online", ce consta in:
- a scrie un paragraf despre concurs, impreuna cu link spre acesta, cu titlul Concurs Saloane.ro pentru bloggeri;
- a povesti despre experienta personala dintr-un salon (conditie obligatorie: sa fi fost cu adevarat in acel salon);
- a include, la final, un link spre categoria de saloane din care face parte salonul despre care s-a povestit;
- a pune pe  blog  "Si eu particip la Blog Contest Saloane.ro", cu link catre concursul nostru:
.

Atat :), dragut, nu? Iar premiile sunt pe masura "efortului", caci se va acorda un premiu de 500lei celui mai apreciat/votat articol/blogger si 500lei celui mai norocos blogger:).

   Acum sa va povestesc una dintre activitatile din recenta vacanta: in ultima zi de vacanta l-am luat pe baietelul meu la plimbare si pe drum l-am intrebat daca vrea sa ii faca lui tati o surpriza, tunzandu-se (constient fiind ca deja incepea sa arate a fetita, atat de mult ii crescuse parul); si, cum strumful adora surprizele (nu conteaza cine, cand, cum, de ce sunt facute), a spus un "da" hotarat, astfel ca, am intrat in primul salon de tuns(frizerie) din cartier...un salon dragut, primitor, ce era impartit in doua cu un paravan: spatiu pentru domni si spatiu pentru doamne/domnisoare; o muzica draguta, in surdina, iti oferea confortul de care era nevoie...baietelul hop pe scaunel, receptiv la indrumarile doamnei care ii facea freza:), comunicativ, zambitor...se vedea ca se simte bine in acel loc-lucru extrem de important, deoarece nimeni nu vrea sa isi streseze puiul cu ceva ce nu-i place. La un moment dat una dintre angajate a dat drumul la televizor, astfel ca am vazut si o emisiune cat am stat pe scaun (acum, e si un lucru bun si un lucru rau...bun pentru mine, ca m-am relaxat in fata televizorului, deranjant pentru cei care stateau linistiti pe scaun, la tuns, ca nu mai ascultau muzica si nici nu puteau ridica ochii spre tv). Per total a fost o experienta draguta, am fost multumita de rezultat, de comportamentul doamnei fata de copil...mai multe detalii despre frizerie si alte variante de saloane din categoria Saloane de tuns, gasiti pe saloane.ro.
   Sa fim mai frumosi, zic! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc