miercuri, 18 septembrie 2013

O sursa de sanatate si revigorare


  Cu siguranta, meriti sa arati bine si sa te simti bine intotdeauna!

         Acesta este mesajul cu care as intampina fiecare prieten drag...Viata este atat de frumoasa si plina de tentatii...de ce sa nu alegem ce e mai bun pentru noi? Suntem obisnuiti sa alegem, alegem, pana culegem...Eu am decis: aleg STAREA DE BINE! Aleg calitate si sanatate!
        Herbalife imi ofera o viata echilibrata, imi da acel avant de a fi optimista, de a fi fresh oricand, de a ma bucura de orice clipa...
    

Am folosit parfumul Heart, o combinatie reusita de plante senzuale-nufar, iedera, ceai verde si gardenia...un miros placut, suav, plin de mister...Am avut ocazia sa ma energizez cu gustoasele batoane proteice si am folosit cu incredere crema de noapte.


       Fiecare dintre noi e nemultumit de ceva, in ceea ce priveste corpul nostru...Herbalife vine cu solutii eficiente: programe de slabire, de ingrasare, de mentinere, anticelulitice-sunt cateva dintre optiunile elaborate si promovate; in ceea ce priveste sanatatea interioara, ne sunt oferite produse pentru detoxifiere, pentru cresterea imunitatii ori pentru inima, produse de calitate, avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti, testate si apreciate de clienti. Fiecare livrare este insotita de instructiuni clare, elaborate de experti, personalizate in functie de necesitati.
      Vine in intampinarea clientilor cu exemple clare, lasand imaginile sa vorbeasca; aflam, rasfoind paginile site-ului, despre scaderea uimitoare in greutate a lui Mark Pavitt, de la 124kg la 71kg, ori a Corinei Budui, de la 85 la 57kg.

Herbalife ne ofera si produse de ingrijire, cosmetice, batoane proteice, energizante...o gama larga de ...SANATATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc