joi, 20 iunie 2013

Testeaza gratuit un atelier pentru copilul tau la Sarida Kids Club


"Copilul tau exploreaza, cunoaste si invata prin JOACA!"

     Asa m-a intampinat, cu drag, un club dedicat micutilor din viata noastra :)

     Fiind mama a doi copii minunati, un baietel de 4ani si o fetita de o luna, am inceput sa explorez lumea virtuala(caci, vrem-nu vrem, devenim dependenti de ea, intr-o anumita masura), in cautarea unor activitati placute pentru strumf, care, in aceeasi masura, sa-i bucure sufletul si sa il ajute in dezvoltarea sa.
     La recomandarea unor mamici, prietene bune de pe facebook(sunt fan facebook :), recunosc), am intrat pe pagina unui club pentru copii foarte simpatic, vesel si plin de culoare, o pagina de prezentare insufletita de multitudinea de imagini si clipuri din timpul activitatilor. 

 M-am delectat, zambind copilariei, cu pozele publicate, dupa care, impinsa de curiozitate, mi-am directionat atentia spre pagina oficiala a clubului, unde am aflat ca se organizeaza cursuri pentru copii de dans (balet si dans modern), ateliere de pictura, dactilopictura, art&craft si origami, atelier de miscare ritmica, ce este tinut de un instructor costumat intr-un personaj de poveste, atelier in cadrul caruia, copii cu varsta intre 1,5-3,5ani sunt incurajati sa socializeze, participand la diverse joculete de miscare impreuna cu parintii; este si atelier de teatru, pentru micutii ce isi arata dragostea pentru aceasta arta, invatand aici tehnicile de respiratie, dictie, gestica, miscare scenica etc.
     An de an, se organizeaza Scoala de Vara, cu teme atractive pentru copii isteti, veseli, plini de energie :), teme ce imbina placut distractia, joaca, cu munca; saptamana prieteniei, a micutului bucatar, a spontaneitatii, saptamana de teatru sunt cateva din suita de teme propuse cu drag si din dragoste pentru copii, de catre organizatori si care vor fi puse in aplicare cu mare daruire; de am starnit curiozitatea cititorului, il invit zambind, sa viziteze site-ul clubului si, de ce nu, sa mearga la locatie sa cunoasca personalul de acolo.
     In timpul anului scolar, Sarida Kids Club ofera parintilor varianta After School in varianta simpla sau prelungita, ambele avand incluse transportul, masa de pranz, gustarea.
Avand un copil de 4anisori, nehotarat in ceea ce priveste "ce imi place sa fac/ ce nu imi place", o varianta foarte buna este "Club de week-end", ce se desfasoara sambata,  avand ateliere de creatie succesive: pictura, modelaj, art&craft, origami, dans. E o foarte buna modalitate de a afla ce inclinatii are copilul, pentru a-i focaliza energia spre "ce ii place sa faca" si "ce face bine".
     Si...fiind un club care se respecta si care respecta copilaria, pune la dispozitia parintilor o sala pentru petreceri pentru copii tematice, cu un spatiu generos de joaca, joc de lumini laser, diverse amenajari, baloane, confetti si multe altele...

Sa zambim impreuna copilariei, caci este cea mai frumoasa etapa a vietii!
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc